Girls and Boys

Őszinte leszek.attól hogy ezeket olvaasod nem lessz jobb a szerelmi életed.nem lessz jobb a barátságod.és nem fog megváltozni semmi.maximum megtanulsz olvasni xD

Csókhorsozkóp

Gondoltál már arra,hogy te vajon hogy csókolsz?Kíváncsi vagy,hogy csókolhat az a gyanútlan lány vagy fiú akit kiszemeltél magadnak?Minden csillagjegy másképp fejezi ki a benne érő szenvedélyt,és mindegyiküknek mást jelent ez a személyiségből sokat eláruló izgalma,erotikus játék!

                A csók

"Zamata van.Méz vagy áfonya.

De nem az ízétől édes.

Attól olyan selymes,forró,izgató,olykor fájdalmas,

hogy a legféltetteb titkomat,

a szerelmemet vallom meg vele..."

Így csókolnak a különböző csillagjegyek:

Kos:

Csókjaid gyors.és szenvedélyes rohokban érkeznek,búja vágyoka kifejezőiként.Spontán,nem annyira gyengéd,mint inkább nyers és éhező csókok ezek.

Bika:

 A csókod szívből jövő,lassú és alapos,és hihetetlenül gyengéd,Érzéki jegy lévén nem ritka a tejszínhabos-epres-narancsos csók sem.

Ikrek:

Könnyed,légies,kacarászással,mosolyokkal,és mókás megjegyzésekkel félbeszakított csókkal fejezed ki az érdeklődésedet.Szeretesz incselkedni és kéretni magadat.

Rák:

Csókod forró és gyengéd,és azt akarod,hogy soha ne legyen vége.Képes vagy tudattalanul átvenni a partnered lelki állapotát,és mindig azt adod neki,amire szüksége van.

Oroszlán:

Gátlásoktól mentes,csípős,karmolós,ragadós és vad csókjaid vannak,amivel partnered rajongását szeretnéd kiérdemelni-ami legtöbbször sikerül.

Szűz:

A csókod finoman már-már kicsit kányes,de minden részletre odafigyelő,kiélvező.Nehéz neked csókügyben megfelelni,de ha valakinek sikerül,akkor odaadó leszel vele.

Mérleg:

Kacér,finoma és játékos csókokkal ajándékozod meg a partneredet,amit nagyon nehezen tud kiérdemelni bárkni is.

Skorpió:

A csókjaid is tükrözik a végletes természetedet,vagy úgy csókolsz,mint aki soha nem akarja abba hagyni,és kiélvezed minden pillanatát,vagy egyszerűen átugrod és in medias res mindketten előadás közben találjátok magatokat.

Nyilas:

A  csókjaid szokatlanul meglepőek,spontának.A legváratlanabb helyzetekben is a legfurcsább helyeken jut eszedbe partnered csókra bíni,viszont nem kényeszteted túl sokáig.Ezért olyanok ezek a csókok,mint az ajándékok,amiből partnered minidg csak többet akar

Bak:

Nem könnyen kezdesz bele a csókba,de ha elérkezik az ideális pillanat,akkor mindent beleadsz.Gyöngédség,érzékiség,talán még gondolkodás is van a csókodban.

Vízöntő:

A csókod nedves,érzéki különleges,tehát egyántalán nem szokványos.Jellemző rád,hogy soha nem csukod be a szemedet.

Halak:

Szerelmes és hosszan tartó,érzékeny csókjaiddal,ha csak teheted,elárasztod a partnereidet.Nagyon beleéled magad,és nem elégszel meg pár perces csókkal.

Ennyi volt a CSÓKHOROSZKÓP,sok szerncsét,ezen  a téren is! 


 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 3
Tegnapi: 3
Heti: 3
Havi: 215
Össz.: 101 958

Látogatottság növelés
Oldal: Csók horoszkóp
Girls and Boys - © 2008 - 2020 - loveyou.hupont.hu

Az ingyenes honlapkészítés azt jelenti, hogy Ön készíti el a honlapját! Ingyen adjunk: Ingyen Honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »